Cutters Landing, Mitchell Lobby

Project name

Cutters Landing, Mitchell Lobby

Designer
Base Architecture
Category
Workplace
Photographer
Cam Murchison

Base Architecture were engaged for the design of two separate sitting areas for the new lobby of the Cutters Landing Mitchell Body Corporate in the Queensland suburb of New Farm. A sophisticated yet understated finishes palette was proposed, with furniture selected reflective of a high end hotel lobby foyer to encourage a sense of community.

Base Architecture looked to Italian brand Tacchini to fulfill the client’s brief, selecting the Lima Lounge, Agnese Armchairs and Cage Coffee Table. To create a point of interest, an adjacent wall has been used to display a range of Polar Wall Lights by Australian designer Ross Gardam in what creates a striking effect for employees and visitors alike.

Products featured